Bedroom - Hair 235 ml

SKU 11462 Category

Lätt och flexibel hårspray som ger glans och stadga för att skapa en rufsig textur och en ogjord look. Idealisk för alla hårtyper. Ger textur och separation som håller även när du rör och formar om håret. Innehåller en trio av naturliga ingredienser gör ditt hår mjukt och följsamt med en flexibel stadga som håller hela dagen. Perfekt för alla hårtyper, färger och texturer.

ANVÄNDNING
Applicera som en finishingspray på torrt hår. Fördelar & Egenskaper Flexibel stadga Textur & separation Tynger inte ner Sulfatfri Parabenfri Huvudingredienser Extrakt av Vitt Te – ger följsamhet och glans. Extrakt av Solrosfrö – ger skydd och näringsämnen som är viktiga för hårets hälsa och styrka. Ingefäraextrakt – hjälper till att stärka håret samtidigt som det återfuktar och skyddar. Glycerin – stärker håret samtidigt som det tillför mjukhet och jämnhet.

289,00kr

NO MORE BAD HAIRDAYS BABY

Skötselråd iza ponytail/clip in extensions

Dina fantastiska extensions är gjorda av 100% äkta virgin remy hår, vilket betyder att du kan göra allt med det. Platta, locka, tvätta, borsta och föna.

  • För längsta hållbarhet, använd gärna rekommenderad hårvård till dina IZA Extensions produkter
  • Det går bra att locka, platta och spraya håret för maximal hållbarhet av styling, men se gärna till att reda ut/borsta håret innan du tvättar det.
  • Använd gärna värmeskydd innan du använder värmeverktyg på håret
  • Se till att torka håret med en fön om du väljer att tvätta håret
  • Trots att det är äkta human virgin hår, rekommenderar vi inte att färga/bleka håret med hemmafärg 
  • Undvik helst saltvatten och klor då det kan torka ut håret onödigt mycket.

Intresseanmälan för att bli en certifierad
IZA Extensions salong