Spela videoklipp

Om IZA Extensions

IZA skapades och drivs av kvinnor, för kvinnor. Bakgrunden till Iza extensions är att vi tror på och inspireras av starka, självständiga kvinnor. Vi strävar efter att vara ett statement för alla kvinnor, världen över, att vara eller bli starka. Vi hoppas kunna införliva kvinnans viljestyrka med kvinnans femininitet genom att skapa och bära IZA.

Oavsett om du har kämpat för att få ditt hår att växa förbi en viss punkt eller vill se ut och känna dig fantastisk för ett speciellt tillfälle, tror vi att alla förtjänar att få ha sina drömmars hår. Vi har ett stort engagemang för att leverera en oslagbar kundupplevelse och vår förhoppning är att ni som kunder ska få uppleva den där WOW-känslan vi alla längtar efter.

Vackert hår är bara början. Vi har åtagit oss att ge dig hela paketet: exceptionell kundsupport, transparens och förtroende. Vårt uppdrag är att hjälpa kvinnor att se och känna sig vackra varje dag. För det är vi.

Våra produkter

Vi tror på att du förtjänar det allra bästa. Med ett skarpt öga för detaljer och ett åtagande att kunna leverera det bästa produkterna av högsta kvalité kan du vara säker på att Iza extensions garanterar sann lyx.

IZA Extensions står för kvalité,  håret tillverkas av 100% virgin human hair, vilket är den bästa kvalitén inom extensions marknaden.